RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå skal jeg bare tenke på Real

Foto: AFP/Scanpix
Cristiano Ronaldo har store ambisjoner denne sesongen.

Det har gått mange rykter rundt framtiden til Cristiano Ronaldo de siste ukene. Det var portugiseren selv som avslørte at han var misfornøyd med noe i Real Madrid.

Hva som har gjort Ronaldo «trist» har ikke blitt bekreftet, men det har vært snakk om at både lønnsvilkårene og disputter med lagkamerater kan være noe av grunnen.

Så sent som tirsdag skrev den Madrid-baserte avisen Marca at Real Madrid var villige til å tilby Ronaldo en ny avtale for å forsikre seg om at han blir i klubben.

27-åringen har tidligere uttalt at det hele ikke handler om penger, men tilbudet som angivelig skal være på rundt 150 millioner kroner i året er nok likevel ganske så fristende.

- Oppdrag utført
Denne uken har Ronaldo fått litt fred fra kjøret i Madrid, mens han har vært på landslagsoppdrag. Portugal vant med solide 3-0 mot Aserbajdsjan tirsdag kveld.

Nasjonen står nå med full pott i gruppe F, og topper sammen med Russland. Ronaldo scoret ikke tirsdag, men satte inn 1-1-målet i 2-1-seieren over Luxembourg fredag.

- Seks poeng fra to kamper. Oppdrag utført. Vi kunne scoret mange flere mål, men Aserbajdsjan var også en tøff motstander, skriver superstjernen på Facebook.

- Vi har uansett god grunn til å være fornøyd med begge kampene og nå er det på tide å returnere til klubben min. Nå skal jeg bare tenke på Real Madrid, sier Ronaldo.

Til tross for bråket har Ronaldo aldri sagt at han vil bort fra Real Madrid, selv om en rekke spanske aviser har gått langt i antyde dette.

- Fullt fokus
Tabloidene har kastet seg på historien fra første dag, og i England har portugiseren av flere blitt koblet med overganger til både Manchester United og Manchester City.

- Jeg ønsker å gjenta, og det uten å tenke på kontrakter, at jeg har fullt fokus på å vinne alle kamper og alle trofeer med mine lagkamerater og alle «Madridistas», skriver han.

Real Madrid har fått en litt tung åpning på sesongen i La Liga og ligger allerede fem poeng bak erkerival Barcelona når tre serierunder er unnagjort.

Hovedstadslaget har kun sanket fire poeng, mens katalanerne står med full pott. I en liga der de to beste lagene sjelden taper er fem poeng sett på som mye.

Neste uke skal Ronaldo og Real Madrid også i aksjon i Champions League. Spanjolene har fått en tøff gruppe og møter Manchester City, Ajax og Borussia Dortmund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere