RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nannskog filmet

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
Sist oppdatert:
Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener Stabæk aldri skulle hatt straffespark.

STABÆK-BRANN 3-0:
Brann gikk på banen uten sin stjernekeeper Håkon Opdal. Det skulle vise seg å bli tøft uten den sterke sisteskansen bakerst. Kenneth Udjus som vikarierer i landslagsmålvaktens fravær fikk ikke den aller beste debuten for rødtrøyene.

Filming
Riktignok kan ikke Udjus klandres for det første målet. Stabæk ble idømt straffespark etter at Daniel Nannskog ble felt av Kristjan Örn Sigurdsson innenfor 16-meteren etter ti minutter. Veigar Páll Gunnarsson scoret sikkert på straffe. Ballen gikk en vei, og Udjus den andre.

- Det virker på meg som om Nannskog filmet seg til det straffesparket sa en irritert Brann-trener Mons Ivar Mjelde til TV2 etter kampen.

- Det var kontakt, det ser alle, men det er også en refleks, sier Nannskog selv til kanalen.

TV bildene viser at Sigurdsson er borti Nannskog. Men bærumslaget skulle muligens hatt straffe senere i kampen. Også den episoden var Sigurdsson innblandet i. Stabæk-ving Somen A Tchoyi spilte opp Veigar Páll Gunnarsson, som klinte til like foran mål. Men ballen traff Sigurdsson i hånden, og islendingen forhindret dermed scoring.

- Han skyter rett i hånden min fra en meters avstand. Det var ikke mulig å få vekk hånden, forklarte Sigurdsson selv til TV2.

- Vi sliter litt om dagen
Etter scoringen fortsatte Stabæk å føre kampen, men Brann-forsvaret klarte å forhindre at det ble flere baklengs før pause.

Brann presset på like etter hvilen, men da Thorstein Helstad ikke maktet å sette inn ballen da han kom alene mot Stabæk-keeper Jon Knudsen, kontret heller Stabæk.

Det endte i at Daniel Nannskog omsider fikk nettkjenning. Svensken sendte ballen mellom beina på Udjus etter 59 minutter.

Og bare syv minutter senere klinket Somen A. Tchoyi ballen i nettaket, og punkterte på alle måter kampen for bærumslaget.

Brann forsøkte seg på å redusere, men istedenfor scoring, pådro både Michael Thwaite og Gylfi Einarsson seg gule kort i sluttminuttene.

Stabæk leder med dette eliteserien før resten av lagene møtes i morgen og mandag. Brann ligger på en overraskende dårlig niendeplass.

- Ja, vi sliter litt om dagen. Alle er ikke i sin beste form heller, vedgår Mjelde.

Stabæk-trener Jan Jönsson var imidlertid strålende fornøyd med tre poeng mot fjorårets seriemester.

- Vi har marginene på vår side, men denne kampen var jevnere enn hva 3-0 skulle tilsi. Seier smaker bra. Jeg tror vi fortjente tre poeng i dag, fastslår Jönsson til TV2.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere