RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nødvendig med Owen?

Foto: Giampiero Sposito (Reuters)
Sist oppdatert:
Luis Figo føler seg ikke sikker på at det var nødvendig å hente Michael Owen til Santiago Bernabeu i sommer.

Owen hadde en målgivende pasning i sin debut for den spanske storklubben, etter at han kom inn for en skadet Raul i ligapremieren. I spansk presse har det derfor pågått en intens debatt om Owen er blitt hentet til Real Madrid for å erstatte en Raul som har slitt mer og mer den siste tiden.

I fotball-EM i sommer var han mildt sagt ute av form. Figo, derimot, forsvarer Raul:

- Jeg vet ikke om det var nødvendig å hente Owen. De som kjøper og de som styrer sånne ting, er de som skal ha en mening om det. Min mening er at jo flere kvalitetsspillere vi har, jo bedre er det for klubben. Hvis det pågår en debatt angående Owen og Raul i øyeblikket, er det kanskje fordi det ikke er noe annet å skrive om, sier han, ifølge Liverpool Echo.

Og legger til:

- Hvis en person sier at du er ute av form, så sier alle det. Hvis du spiller bra, snakker alle i to måneder om hvor fantastisk du er. Livet til en spiss går i faser når du scorer mål med alle deler av kroppen, og andre faser hvor det ikke fungerer. Du må ikke vurdere Rauls bidrag bare på grunnlag av hvor mange mål han scorer. Jobbingen hans blir ofte ikke lagt merke til. Vårt system er lagt opp sånn at vi må presse i visse situasjoner. Det er vitalt at han gjør en jobb for laget, sier Figo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere