RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nei takk

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Verdens nest raskeste mann vil ikke ut i fredelig kappestrid mot USA.

Jamaica har de siste årene overtatt posisjonen som verdens sprintnasjon. Ivrige etter å vinne tilbake den posisjonen har det amerikanske friidrettsforbundet lansert forslag om et slags mestermøte for de to landenes formel 1-utøvere.

Og Jamaicas forbund er med på tanken om en landskamp mellom de to nasjonene. Konseptet - der øvelsene 100, 200 og 400 meter, to hekkeøvelser, tre stafetter og lengde står på programmet - vil etter alt å dømme se dagens lys neste år.

Men tro ikke at alle er like ivrige etter å være med på leken, som virkelig er en anledning for de to landene til å måle krefter mot hverandre. Tvert imot. Verdens nest raskeste mann, Asafa Powell, avfeier landskampen som overflødig og bortkastet.

- Vi deltar i så mange av de samme stevnene og møter hverandre uansett, så å arrangere en landskamp gir ingen mening, sier Powell til Radio Jamaica.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere