*Nettavisen* Sport.

- Neste gang spiller du uten rosa sko

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Ole Gunnar Solskjær klarte ikke dy seg.

13.05.12 09:57

STABÆK - MOLDE 0-5

NADDERUD (Nettavisen): Sean Cunningham fikk et tøft møte med laget han er utlånt fra da Molde kom på besøk til Nadderud lørdag.

Amerikaneren skal hjelpe bæringene til fornyet kontrakt i Tippeligaen denne sesongen, men i likhet med de fleste andre kampene denne sesongen, fikk Stabæk juling.

- Svarte sko og brukket nese
Cunningham, som for anledningen brukte noen svært fargerike sko, måtte se Jan Kjell Larsen hente fem baller ut av nettet. Da Ole Gunnar Solskjær gikk forbi unggutten i mix-sonen etter kampen, klarte ikke Molde-sjefen å dy seg.

- Neste gang du spiller midtstopper, så spiller du ikke med rosa sko, meldte Solskjær i retning Cunningham, som måtte dra på smilebåndet.

- Sean skal ikke ha rosa sko når han er midtstopper. Midtstoppere skal ha brukket nese, svarte sko og lange knotter, utdyper Solskjær spøkefullt overfor Nettavisen.

Til tross for skovalget, er imidlertid Molde-treneren helt klar på at forsvarsspilleren har en framtid på Aker Stadion.

Hyller Angan
Lørdag ble han imidlertid et par nummer for liten for Davy Claude Angan og resten av Molde-laget.

Den tidligere Lyn- og Hønefoss-spilleren har fått mye kritikk for sin manglende effektivitet. Mot Stabæk framsto imidlertid Angan som sikkerheten selv foran mål. To mål på to sjanser lar seg høre.

- Han er veldig vanskelig å spille mot. Jeg er glad jeg ikke er midtstopper som spiller mot ham. Vi har trent mye på avslutninger og bevegelser, og vi får betalt for det nå, skryter Solskjær.

- Hvor god kan han bli?

- Han har et enormt potensial. Jo mer jeg får jobbe med han, jo bedre blir han.

Tungt for Stabæk
For Stabæk ser det nå blytungt ut med tanke på fornyet tippeligakontrakt. Petter Belsvik har fokusert mye på at spillerne skal holde konsentrasjonen oppe. Da er det tungt å ligge under 0-3 etter ni minutter.

- Vi er ikke dyktig nok, dessverre. Det må vi bare aksepterere. I dag har vi ikke de kvalitetene som trengs for å spille jevnt med Molde. De er effektive, ja, men vi hjelper til.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix/Kyrre Lien

Stabæk-sjefen er imidlertid klar for å brette opp ermene og fortsette å kjempe videre. Å gi opp, er ikke et tema på Nadderud.

- Det er tøft å ligge under 3-0 etter ni minutter. Det er ikke lett å jobbe videre utifra det. Men til tider så prøver vi i hvert fall i første omgang, og det er det vi må gjøre.

- Holder stallen din tippeliganivå?

- Vi jobber mot å holde tippliganivå. Det er det som er målet vårt.

Daniel Berg Hestad, Davy Claude Angan (2), Joshua Gatt og Jon Inge Berget scoret Moldes mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.