*Nettavisen* Sport.

- Nesten bra vi ikke var med i fjor

ATEN (TV 2 Nettavisen): Erik Hoftun mener det nesten var bra at RBK ikke var med i fjorårets Champions League.

14.09.04 09:55

Etter å ha vært med i Mesterligaen i åtte sesonger, sto RBK på sidelinja i fjor. Men i år kan Erik Hoftun & co. være med i det ypperste selskapet igjen. Fraværet har gjort at spillerne setter ekstra pris på å være med igjen.

Gleder seg
- Nå merker jeg virkelig hvor mye det betyr å være med. Det gjør godt å både for meg, Rosenborg og hele Trøndelag. Jeg gleder meg som en unge til kampen.

- Når jeg står her og ser reklameplakatene for Amstel og Playstation så kjenner jeg at jeg er med igjen. Det er gamle kjenninger av meg, sier Hoftun til TV 2 Nettavisen.

- Og det skal spilles en kjent hymne i morgen også¿?

- Ja, ikke minst. Men den Champiosn League-hymna spilte de også i Moldova. Det var litt juks det, da.

Ingen baklengs-krise
Rosenborg har sluppet inn uvant mange baklengsmål denne sesongen. Men 35-åringen ser ingen stor krise i det.

- Nei, ikke sånn sett. Det er klart at vi har sluppet inn mange mål i enkeltkamper. Men vi har jo også holdt nullen i halvparten av seriekampene.

- Jeg tror ikke det har noe med manglende kommunikasjon eller struktur i stopperspillet å gjøre. Jeg og Vidar fikk jo masse ros i fjor for vårt spill, så det er nok ikke borte i år. Men vi har ikke vært helt patent i perioder. Vi i forsvaret må nok påta oss skylda for en del av måla, sier Hoftun til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.