RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nettavisen best på langrenn

(FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Se hva norske idrettskjendiser mener om 10-årsjubilanten.

Nettavisen fyller ti år i dag, 1. november. I den forbindelse har Nettavisen-sporten spurt norske idrettspersonligheter hvilket forhold de har til oss.

Her er svarene – og gratulasjonene!

Frode Estil, OL- og VM-vinner i langrenn:
- Gratulerer med dagen! Jeg har begynt å bruke Nettavisen ganske mye i løpet av det siste året, fordi dere er blitt best i Norge på langrennsnyheter. Det er Nettavisen og langrenn.com jeg bruker for å holde meg oppdatert. I tillegg synes jeg dere har veldig bra værsider.

Patrick Thoresen, NHL-proff:
- Jeg leser Nettavisen hver dag for å holde meg oppdatert, spesielt på norsk ishockey og norske hockeyspillere i utlandet.

Nils Johan Semb, fotballekspert:
- Jeg bruker nettet, mest på statistikk, men også som nyhetsformidler. Jeg bruker flere kilder, deriblant Nettavisen og fxt.no. Jeg er stadig vekk inne og sjekker i forhold til statistikk i forhold til jobben som TV 2-ekspert, men også i forhold til jobben min som ansvarlig for toppspillerutvikling i Norges Fotballforbund. Det er god oversikt over spillestallene og hvor mye folk spiller.

Petter Northug, langrennsstjerne:
- Det er først det siste året jeg har begynt å bruke Nettavisen, etter at dere begynte å ringe meg. Jeg er imidlertid ingen stor bruker av nyheter på nett, og har fått råd om å lese minst mulig om meg selv. Men det hender jeg er innom.

Bjørn Einar Romøren, verdensrekordholder i skiflyging:
- Grattis. Nettavisen er god til å få ting raskt på nett. Det er meget positivt for de som ikke har tilgang på papirutgaver.

Vegard Ulvang, trippel OL-vinner:
- Fyller dere ti år? Vet du, jeg har vel knapt nok vært innom dere i løpet av de ti årene. Jeg bruker VG og Dagbladet. Sier Frode Estil dere er best på langrenn? Da får jeg vel kanskje vurdere å legge dere inn blant favorittene.

Kristian Kjelling, håndballproff:
- Her i Spania leser jeg ikke norske aviser. Jeg bruker kun nettet for å holde meg oppdatert. Og om ikke jeg bruker Nettavisen hver dag, så bruker jeg dere hyppig. Jeg synes dere er veldig bra. Vi har jo en del tid til overs her utenom kamp og treninger, og jeg bruker en del av den tiden på å holde meg oppdatert via nettet.

Egil Drillo Olsen, tidligere landslagstrener:
- Da er jeg redd jeg ikke har mye å bidra med. Jeg er en veldig dårlig avisleser, og også på nett. Trøsten er at jeg heller ikke har noe stygt å si om Nettavisen.

Sverre Krogh Sundbø, europamester i poker:
- Jeg har vært utenlandsstudent en del år, så behovet for norske nyheter blir ikke mindre da. Sånn sett har det vært veldig givende for min hverdag å ha Nettavisen som et alternativ. I tillegg synes jeg Nettavisen blir stadig bedre. Den er blitt et alternativ til den skrivende pressen. Jeg håper den blir like mye bedre de neste ti årene.

Gro Hammerseng, håndballproff:
- Jeg er glad for at Nettavisen har en god håndballdekning!

Magnus Moan, verdensmester i kombinert:
- Det er helt nødvendig for idretten og for kombinert at vi har media, og ikke minst Nettavisen. Det er flere og flere som leser nyheter på nettet, og Nettavisen har kommet langt når det gjelder nyhetsformidling på nett. Håper dere fortsetter den gode oppfølgingen av kombinertsporten. Vi skal gjøre vår jobb, og da lover vi dere flere lesere. Grattis med dagen!

Thor Hansen, pokerlegende: - Jeg leser Nettavisen hver dag. Den holder meg oppdatert på gamlelandet. Grattis med dagen!

Hva synes du om Nettavisens sportsdekning? Si din mening!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere