- Newcastle interessert i Huseklepp

Lynvingen fra Sandsli kan bli nestemann ut stadionportene.

13.01.09 13:09

(iBergen.no) Før jul spekulerte fotballnettstedet fotball-latest.com i at Erik Huseklepp var på vei til Newcastle United. Da hadde vingen følgende kommentar til ryktene:

- Har ikke hørt noe om det, fortalte han til iBergen.no.

Det hadde heller ikke hans agent, Stig Lillejord:

- Det er helt ukjent for oss.

Ute etter «billige» spillere
Søndag kom en lokalavis i Nordøst-England med nye Newcastle-rykter om bergenseren. Denne gang var det Sunday Sun som kunne melde at Joe Kinnear skal være ut etter en billig ving. Newcastle-sjefen har blant annet Erik Huseklepp i kikkerten.

- Jeg har ikke hørt noe. Så jeg vet ikke om de er interessert eller om det er rykter, sier Huseklepp til iBergen.no tirsdag.

Les mer:Hanstveit på plass i Belgia.

Forsvinner til sommeren?
Det spørs imidlertid hvor billig Huseklepp blir dersom Newcastle har tenkt å kjøpe lysluggen, 23-åringen har kontrakt med Brann ut 2010-sesongen. Agent Stig Lillejord la ikke skjul på at Huseklepp var lysten på et utenlandsopphold da iBergen.no snakket med ham før jul:

- Erik har et ønske om å se på muligheten for å gå videre i karrieren på et tidspunkt, men vi har ingen hastverk nå. Det kan skje til sommeren eller det kan skje på et senere tidspunkt, det er det ingen som vet.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.