RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- NFF ødelegger festen

Sist oppdatert:
Lofoten er fryktelig skuffet etter at klubben er pålagt å spille torsdagens cupkamp mot Bodø/Glimt bare ett døgn etter at laget måtte spille seriekamp mot RBK 2.

Onsdag spilte Lofoten seriekamp i 2. divisjon mot Rosenborgs andrelag. Torsdag møter laget Bodø/Glimt i cupen. To kamper. På et døgn.

- Det skulle vært en fest. Nå blir det en belastning, sier Lofoten-trener Terje Hansen til TV 2 Nettavisen.

- Dette er helt urimelig. Jeg sier som arrangementssjef Dag Vestlund i Norges Fotballforbund ofte sier: «Det er lov til å bruke hodet» . Det får da være grenser for hvor ufornuftige man får være, sier Kolbjørn Pettersen, leder for 2. divisjonsforeningen.

Uenige
I Norges Fotballforbund hevder man at det er Lofoten som er urimelige i sin kritikk av forbundet.

- Lofoten fikk tilbud om å flytte seriekampen mot Rosenborg 2 til dagen før eller til neste uke. Da ville de fått god tid til å forberede seg til kampene, men det ønsket klubben ikke. Da blir det urimelig at de kritiserer NFF, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF til TV 2 Nettavisen.

Han avviser at dette skjer fordi Lofoten er en «liten» klubb i 2. divisjon.

- En tippeligaklubb kunne havnet i samme situasjon, men da kan det jo hende at de hadde takket ja til å flytte på den ene av kampene. Det som Lofoten sa nei til, sier Roger Solheim videre.

- Forberedelsene var i gang
Den forklaringen kjøper Lofoten ikke.

- Dette blir patetisk. Bodø/Glimt eller et annet tippeligalag ville aldri bli satt opp i to kamper på bare ett døgn, sier trener Terje Hansen videre.

Og forklarer:

- Da cupoppsettet ble klart var vi allerede i gang med forberedelsene til seriekampen mot RBK 2. Seriekampen var også den kampen som var nærmest i tid. Vi fikk heller ingen grunn fra forbundet til hvorfor ikke cupkampen kunne flyttes. Vi fikk bare et arrogant svar om at det ikke var mulig. Vi foreslo at en løsning var at vi spilte cupkampen fredag i stedet, så vi fikk en dag imellom, men det fikk vi aldri svar på, sier han.

- Vi spurte også om vi kunne prøve å finne løsninger med Bodø/Glimt direkte, men fikk da beskjed om at vi hadde ingenting med å kontakte dem om dette. Det er for jævli, og vi er skuffet over NFFs prioriteringer. At de ikke er så oppegående at de kan gi en askeladdene en mulighet, sier Hansen videre.

PS: Bodø/Glimt må klare seg uten skadede Christian Berg, Stig Johansen og Håvard Halvorsen. I tillegg sparer Glimt Fredrik Kjølner før kampen på kunstgress i Lofoten. Kampstart: 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere