RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Noe stort vil skje i Bergen

Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
Sist oppdatert:
Løv-Ham-trener Magnus Johansson er svært optimistisk foran cupmøtet mot Brann i kveld. - Noe stort kommer til å skje i Bergen, slår han fast. Vi følger kampen fra kl. 18.00.

Løv-Ham, som for øyeblikket ligger på jumboplass i 1. divisjon, tar onsdag i mot storebror Brann på Krohnsminde Idrettsplass i cupens 3. runde.

Følg Løv-Ham - Brann fra kl. 18.00

Løv-Hams svenske trener Magnus Johansson spår at mannskapet hans kommer til å gjøre noe stort i Bergen.

- Dette er en alle tiders mulighet for oss å gjøre noe stort. Brann kommer til oss med en vanvittig fallhøyde. Mulighetene for at vi slår dem, er meget gode, fastslår Johansson overfor TV 2 Nettavisen før Løv-Hams første obligatoriske kamp noensinne mot Brann.

- Jeg føler meg sikker på at noe stort vil skje i Bergen i kveld. Noe vanvittig stort, fortsetter han.

- En spesiell kamp
Magnus Johansson har selv en fortid som spiller i Brann. Svensken spilte for rødtrøyene i perioden 1993 til 1996, og endte på totalt 112 kamper.

Han innrømmer derfor at kveldens cupmøte blir spesielt for hans egen del.

- Jeg følger nøye med Brann. Når de spiller i eliteserien, håper jeg alltid at de vinner. Men i kveld er dette selvsagt unntaket. Jeg både tror og håper at Brann taper denne kampen, fastslår Johansson.

Frykter ikke Brann-spissene
Løv-Ham-treneren, som før denne sesongen var aktuell som ny trener i Bodø/Glimt, frykter nemlig ikke Branns stjernegalleri.

- Brann har fått mye skryt for spesielt spissenes innsats denne sesongen. Mot oss stiller de med Charlie Miller og Robbie Winters på topp, men vi gjør ingen spesielle grep for å stoppe dem, konstaterer Johansson.

Og legger til:

- Før denne kampen, har vi trent som vanlig. Mot Brann vil vi kun fokusere på vårt eget spill, og ikke spillerne i Brann som kanskje har større navn, men ikke er bedre på papiret.

Han sier videre at samtlige spillere i troppen gleder seg stort til kampen.

- At det er Brann som står på den andre siden, motiverer spillerne stort. De er gode nok til å slå Brann i én av ti kamper, og i kveld tror jeg kampen blir den ene av ti vi slår dem i, slår treneren fast.

Andresen og Sæternes ute
Løv-Ham må klare seg uten den tidligere Brann-spissen Erik Mjelde på grunn av skade, men Johansson melder ellers om en skadefri tropp.

Brann må klare seg uten småskadde Martin Andresen og Bengt Sæternes mot Løv-Ham, og stiller med følgende lag:

Brann (4-4-2): Thorbjørnsen; Sigurdsson, Bjarnason, Soma, Knudsen; Sanne, Haugen, Scharner, Kvisvik; Winters, Miller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere