*Nettavisen* Sport.

- Noen der oppe vil at vi skal vinne

Foto: Scanpix/AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS

Luis Garcia tror Liverpool får hjelp av høyere makter i Champions League-finalen mot AC Milan.

23.05.05 13:55

Liverpool-vingen innrømmer at han ikke hadde trodd i sin villeste fantasi at rødtrøyene skulle komme seg helt til finalen i Champions League.

Han tror Liverpool får hjelp av høyere makter i finalen mot det italienske storlaget AC Milan.

- Noen der oppe vil at vi skal vinne, sier Luis Garcia til Liverpools egen hjemmeside.

Overrasket over suksessen
Spanjolen er svært overrasket over at manager Rafael Benitez har maktet å lede Anfield-klubben til finalen i Europas gjeveste klubbturnering i sin første sesong i klubben.

- Jeg trodde ikke det var mulig for oss å komme til finalen. Jeg trodde minst det ville ta manageren to år å lede oss dit, og jeg tror ikke jeg var alene om den oppfatningen, slår Garcia fast.

- På papiret så det umulig ut for oss å komme til finalen. Det har vært utrolig stort for alle spillerne her, forklarer han.

- Gud er med oss
Når først Liverpool har kommet seg til finalen, ser Garcia ingen grunn til at de ikke skal stikke av med Champions League-trofeét.

- Noen der oppe vil at Liverpool skal vinne Champions League i år. Derfor kan vi ikke tape nå, fastslår han.

Garcia forventer en spennende kamp i Istanbul, og er uenig med dem som sier at kampen blir en kjedelig affære mellom to defensive lag.

- Vi kommer ikke til å spille kjedelig, defensiv fotball. Finalen kommer til å bli sprudlende med mange spektakulære mål, spår han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.