- Noen fra oven vokter oss

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Lillestrøm-trener Uwe Rösler tror englevakt gjorde at Branns Migen Memelli misset på kjempesjansen han fikk på overtid.

19.04.06 08:16

Med bare LSK-keeper Heinz Müller å forsere, bommet debutant Memelli på en gedigen mulighet til å gi Brann samtlige tre poeng. Den tyske keeperen reddet mesterlig Brann-spissens skudd fra fem meter og kampen ebbet ut med 1-1. Rösler har følgende svar på hvorfor det ikke ble mål.

- Det er én årsak til at han (Memelli) ikke scoret, det er fordi noen fra oven passer på oss. Vi blir godt passet på. Det var i tillegg meget kvalifisert redning av Müller, sier Rösler.

- Bare ett lag på banen
Etter en jevnspilt første omgang var det gjestene som hadde et lite overtak etter pause. Selv om Brann tok ledelsen bredte det seg ikke panikk hos Lillestrøm, som derimot viste disiplin ved å slå tilbake bare tre minutter senere. Med unntak av de aller siste minuttene av kampen var det Lillestrøm som hadde overtaket, men Rösler er likevel fornøyd med at det ble ett poeng.

- I andreomgang var det bare ett lag på banen. Vi skapte 5-6 sjanser og Brann hadde bare to. Hvis det var noen som skulle vunnet denne kampen så var det oss. Vi var best totalt sett, men jeg er fornøyd med at vi klarer å få med oss ett poeng i en vanskelig bortekamp, sier Rösler som ikke vil si noen ting om hvor langt årets Brann-lag kan nå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.