RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Noen spillere var ute for lenge

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Landslagssjefen er skuffet over spillernes bytur.

Torsdag sprakk nyheten om at flere spillere på det norske landslaget skal ha vært ute på byen bare dager før den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Danmark.

Det norske laget presterte langt under pari i oppgjøret mot danskene og tapte 2-0, etter scoringer av Sunderland-spiss Nicklas Bendtner.

Drillo skuffet
Tapet i Parken betyr at Norges sjanser for å kvalifisere seg til EM-sluttspillet nå er svært små. Landslaget er avhengig av at resultater i andre kamper går deres vei.

Norges Fotballforbund og landslagsledelsen var svært forsiktige med å uttale seg om byepisoden torsdag, men fredag snakket Egil Drillo Olsen med TV 2.

Landslagssjefen bekrefter i intervjuet at noen av spillerne var ute på byen og at noen også var ute altfor lenge. Drillo legger ikke skjul på at han er skuffet over dette.

- De fleste spillerene var på hotellet. En del gikk ut og koste seg litte grann og det er helt greit, de kom hjem i rimelig tid. Så var det noen veldig få som var ute for lenge, de har beklaget at de kom for sent hjem og det er det, sier Olsen til TV 2.

- Jeg reagerer naturligvis negativt på at de kommer for sent, og det har vi snakket om. Men vi har i alle fall holdt anstendigheten i dette bildet her, det er det jammen ikke hele media som har gjort, fortsetter han.

Skal granskes
Ifølge Dagbladet skal én av spillerne som var ute etter Island-kampen være Fulham-proff John Arne Riise.

Avisen har fått dette bekreftet av daglig leder ved Bar Tjuvholmen, Erik Jönsson. Barlederen påpeker imidlertid at landslagsprofilen oppførte seg utmerket.

- Jeg kan bekrefte at Riise var hos oss natt til lørdag. Han var sammen med broren (Bjørn Helge) og en hel gjeng med andre. Men som alltid: Han oppførte seg eksemplarisk, sier Jönsson til Dagbladet.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb bekreftet torsdag at landslagsledelsen nå vil granske påstandene om den mye omtalte byturen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Restitusjon og søvn
Også tidligere landslagsprofil Kjetil Rekdal reagerte sterkt, da nyheten om den nå smått berømte byturen sprakk torsdag.

- Jeg har ikke noe med det å gjøre, men det er useriøst og utrolig skuffende, for å si det rett ut. Jeg er overrasket negativt. Er det slik man forbereder seg til en viktig landskamp, sa Rekdal.

Aalesund-treneren påpekte at en slik hendelse ikke bare gjaldt inntak av alkohol, men at det også hadde en negativ virkning på spillerens restitusjonstid og døgnrytme.

- Det spiller ingen rolle om man drikker eller ikke, er man ute til langt på natt vil det påvirke, sa den tidligere Tysklands-proffen til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere