RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordlie må gå

Foto: Sara Johannessen/Scanpix
Sist oppdatert:
Flere spillere i LSK mener at Tom Nordlie må gå så fort som mulig.

- Folk er drittleie Tom. Vi har ingen respekt for ham, sier flere av spillerne til Nettavisen. De ønsker nå at Nordlie forsvinner så fort som mulig.

Onsdag morgen avholdt spillergruppa i Lillestrøm SK et fellesmøte der det ble vedtatt at ingen får lov til å kommentere trener Tom Nordlie utad. Vedtaket skal ha frustrert mange, da misnøyen med trener Tom Nordlie er stor.

Nettavisen vet at Nordlies tillit er svært tynnslitt i store deler av spillergruppa, og at den har vært det over en lengre periode. Ingen av de Nettavisen har snakket med ønsker å stå frem med sin kritikk offentlig, men de samme historiene og innvendingene mot Nordlie blir bekreftet av flere i og rundt spillergruppa.

Følgende tre punkter er en gjennomgangstone hos de Nettavisen har snakket med:

* Elendig personalbehandling
Måten Nordlie prater til og om folk frustrerer og provoserer mange. Spesielt reagerer spillergruppa sterkt på måten Nordlie behandler og snakker til mange av de unge spillerne under treningsøktene. Problemet er brakt videre til manager Jan Åge Fjørtoft og andre i LSK-ledelsen, uten at det har hjulpet i nevneverdig grad.

* Lange og tunge treninger med lite variasjon
Spillerne føler seg både fysisk og mentalt slitne, og mangler overskudd i kampsituasjoner. De mange stoppene under treningsøktene med coaching fra Nordlie frustrerer også.

* Feil system
Mange av spillerne mener at 4-3-3 ikke fungerer, og ønsker i stedet at man skal gå over til 4-4-2. Flere av spillerne føler heller ikke at de ikke får utnyttet sine kvaliteter som fotballspiller i Lillestrøms nåværende system.

Konklusjonen er klar: De ønsker Tom Nordlie bort så fort som mulig.

Etter katastrofestarten på sesongen, hvor Lillestrøm har tatt to poeng på fem serierunder, nektet manager Jan Åge Fjørtoft mandag å frede Tom Nordlie.

- Jeg har aldri kommentert treneren i LSK, og det gjør jeg heller ikke nå. Jeg kan bare fastholde at alt evalueres, sa Fjørtoft til VG.

Onsdag skrev så lokalavisen Romerikes Blad at det foregår en maktkamp mellom manager Jan Åge Fjørtoft og trener Tom Nordlie på Åråsen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere