RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordmenn er trege

Sist oppdatert:
Verdens beste hockeyspillere spiller i Oslo Spektrum 21. desember. Men billettsalget går tregt. Det har ingenting med prisene å gjøre, mener arrangøren.

Billettene til det stjernespekkede showet i Spektrum 21. desember koster fra 495 til 595 kroner. Sinnssyke priser, mener norske fans.

Anders Myrvold er en av nordmennene som skal spille mot Mats Sundin og andre verdensstjerner i Oslo Spektrum. Myrvold forventer fullt hus. Uten at han vil kritisere arrangøren.

Men:

- Blir det ikke utsolgt, er det noe som er galt. Det er jo helt latterlig. Produktet er det ingenting i veien med. Det er jo de beste spillerne i verden som kommer hit for å spille oppvisningskamp, sier Anders Myrvold.

Verken Oslo Spektrum eller Ticnet har lov til å opplyse om hvor mange billetter som er solgt. De henviste i stedet TV 2 Nettavisen til arrangøren. Men arrangør Lars Blyverket i 4 Aces vil heller ikke ut med salgstall.

- Nordmenn er trege, men 2600 billetter er bestilt eller kjøpt, mener Blyverket. Mesteparten av de 2600 er etter det TV 2 Nettavisen erfarer forhåndsbestillinger.

Blyverket forteller overfor TV 2 Nettavisen at det ikke er aktuelt å senke prisene, og understreker at han er overbevist om at det blir fullt hus i Spektrum 21. desember. Selv om billettene koster fra 495 til 595 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere