RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordmenn må slutte å syte

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
FIS` renndirektør Walter Hofer slår tilbake mot kritikken mot ham etter rennet i Innsbruck tirsdag. Han mener nordmenn må slutte å syte.

Hofer sitter alltid i rennjuryen – en jury som Roar Ljøkelsøy slaktet etter rennet i Innsbrück. Ljøkelsøy mener han fikk veldig dårlige forhold i begge omgangene.

Walter Hofer slår tilbake mot kritikken.

- Jeg forstår alle som får dårlige forhold, men synes ikke det er noe å sutre over. Skihopping er en utendørsidrett, hvor forholdene hele tida varierer. Hvis Ljøkelsøy eller Malysz taper, får jeg E-post i hopetall om at det er min skyld. Den kritikken må jeg leve med.

- Problemet er at vinden skifter hele tida. Når den passerer grensa, slipper vi ingen utfor. Samtidig kan vi ikke bruke fem timer på en omgang. Det er alltid noen som vil være mer heldige enn andre. Det må vi akseptere, sier Walter Hofer til Dagbladet.

FIS-direktøren mener nordmenn er veldig flinke til å kritisere når det går sportslig dårlig, men sier ikke noe når det går bra.

- Jeg er skyteskiva, og alltid skyldig i et eller annet. Når nordmennene vant 13 verdenscuprenn sist vinter, fikk jeg ikke en eneste privat e-post som kritiserte det jeg gjorde. I vinter, da det ikke har gått like bra sportslig, har jeg fått masse e-poster også fra Norge, sier Walter Hofer til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere