RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Norge trenger Carew

Sist oppdatert:
- Vi trenger John Carew for å slå Spania, sier Norsk Supporterallianse. Hva mener du?

John Carew er ikke med, men landslagssjef Nils Johan Semb kommer til å ha ha en åpning for Roma-spissen når han presenterer den norske troppen onsdag ettermiddag. TV 2 Nettavisen følger pressekonferansen direkte fra 15.00.

- Vi trenger Carew
De siste dagene har det vært tegn på at Carew og Norges Fotballforbund (NFF) er i ferd med å rydde problemene unna. Det ville i så fall gledet de norske supporterne som faktisk synger på landskampene – Norsk Supporterallianse.

SI DIN MENING:
Trenger Norge Carew for å slå Spania
Ja
Nei

Se resultat

- I utgangspunktet er det såpass vanskelig å slå Spania, at jeg faktisk tror at vi trenger John Carew for å klare det, sier talsmann for NSA, Richard Jansen, til TV 2 Nettavisen.

- Og dere støtter ham hvis han spiller?

- Vi støtter alltid de gutta som spiller. John Carew også. Så diskuterer vi spillere, uttak, innsats og lignende på puben senere, forklarer Jansen.

Carew ble sendt hjem fra landslaget før landskampen mot Portugal, og var heller ikke med mot Luxembourg. I helga viste han imidlertid tegn på form da han scoret et nydelig mål for Roma i serie A.

Det er fra før av kjent at Ole Gunnar Solskjær og Eirik Bakke er uaktuelle mot Spania. Derfor blir Carew viktig.

Tror på seier
Og selv om få tro Norge klarer å slå ut Spania, er NSA optimister før kampene.

- Jeg er normalt alltid pessimist, men tror faktisk vi greier dette. Det er Spania som må levere, og de pleier å svikte når de må prestere. Jeg tror vi klarer 1-1 der nede. Så vinner vi 1-0 på Ullevaal, sier Jansen.

I kommentarfeltet under kan du si din mening i denne saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere