*Nettavisen* Sport.

- Norges beste på midtbanen

Foto: (FOTO: TOR RICHARDSEN/SCANPIX)

Arne Sandstø er ikke i tvil om hvem som er Norges beste midtbanespiller.

10.04.06 13:08

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen) / VÅLERENGA – ODD GRENLAND 0-0: Det ble aldri noen god kamp på Ullevaal søndag kveld. Til det var begge lag for rustne og for opptatt av å jobbe knallhardt defensivt.

En touch
Men én ting kunne man i alle fall glede seg over, hvis man så riktig godt etter: Tommy Svindal Larsens evne til å flytte ballen så raskt som mulig videre til bedre plasserte medspillere.

Alltid til rett mann, alltid presist og nesten alltid på én berøring.

- Når han får ballen, driver han en litt annen idrett enn alle andre. Han har en fantastisk oversikt og er flink til å søke ballen, skryter Arne Sandstø, Odd Grenlands trener.

- Er det noen i Norge som er bedre enn Tommy i denne rollen?

Statister
- Nei. Vi spilte mot Start nylig, og der er det også to landslagsspillere på midtbanen. De ble statister i forhold til Tommy, roser Sandstø.

Midtbanestrategen måtte gå av banen 20 minutter før slutt. Det skyldes problemer med akillessenen.

- Jeg har litt problemer for tiden med skifte av underlag. Akillessenen blir irritert. Lange knotter og hard bane er ikke bra for meg. Jeg merket det i pausen, men valgte å fortsette litt til, sier Tommy Svindal Larsen til TV 2 Nettavisen.

- Hvor alvorlig er skaden?

Fornøyd Tommy
- Jeg tror det vil hjelpe å roe den ned i én til to dager. Det kunne blitt langt verre hvis jeg ikke hadde gått av banen.

- Hvor fornøyd er du med kampen?

- Ett poeng på bortebane mot et så sterkt lag, kan vi være fornøyd med. Men mot Molde på hjemmebane skal vi selvfølgelig ha tre poeng.

- Ble du imponert av Vålerenga?

- Nei, ikke i dag. Men det er en del nerver forbundet med serieåpninger. Vålerenga kommer, det er garantert!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag