Gå til sidens hovedinnhold

- Norsk stopperess jaktes av styrtrik klubb

Russiske Anzji Makhatsjkala snuser på Even Hovland.

Ifølge NRK ønsker den styrtrike, russiske klubben Anzji Makhatsjkala å hente Sogndals talentfulle midtstopper Even Hovland (22) i vinterens overgangsvindu.

Anzji er viden kjent for sin pengebruk etter å ha gjort Samuel Eto'o til verdens best betalte fotballspiller. Klubben har også hentet profiler som Jurij Zjirkov og Roberto Carlos. Nicolas Anelka og Didier Drogba er blant ytterligere spillere som kobles til den russiske eliteserieklubben.

Men én spiller på Anzjis ønskeliste skiller seg ut i mengden: Norske Even Hovland. Ifølge NRK skal russerne ha signalisert at de kan tilby en overgangssum og lønn som ingen andre interesserte klubber kan matche.

- Hadde det vært noe i det, vill det selvsagt ha vært noe jeg hadde vurdert. Men jeg har ikke hørt noe konkret, sier Hovland til NRK.

Ledelsen i Sogndal skal onsdag kveld ha hatt et møte der Hovlands framtid var eneste tema. 22-åringen har allerede sagt at han ikke vil fortsette i vestlandsklubben, men foreløpig er det åpent hvor han forsvinner.

Tidligere har Molde og Crystal Palace fått avslått bud på midtstopperen. Hovland har vært på treningsopphold i Manchester United og vært koblet til andre utenlandske klubber som Queens Park Rangers, FC København og Brugge, som alle har nordmenn i stallen. (©NTB)

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene