RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- NRK og TV 2 må skjerpe seg

Sist oppdatert:
- Det er synd og helt håpløst at ikke NRK og TV 2 viser Norges nest største lagsport, mener Anders Myrvold. Torsdag svarte Vålerenga-backen på spørsmål fra leserne.

- Jeg synes det er synd og helt håpløst at ikke de to store kanalene viser Norges nest største lagsport når det gjelder publikum. De kanalene må skjerpe seg - ikke bare sende langpasninger fra Tippeligaen, svarte Anders Myrvold på spørsmål fra "trygve".

Vålerengas gode back gleder seg til finaleserien mot Trondheim starter søndag.

Myrvold fikk bakoversveis da han leste at Trondheims trener Tommy Sandlin gikk ut i pressen og sa at han ville bli positivt overrasket dersom Vålerenga tapte en finalekamp mot Trondheim.

- TIK overbeviste mot Storhamar. De vant 3-0 mot formlaget Storhamar. Det er imponerende. I serien mellom oss tror jeg ikke det er noen favoritter. Det kommer til å bli helt jevnt, små marginer vil avgjøre, sier Anders Myrvold til TV 2 Nettavisen.

- Jeg ble litt overrasket over at Stjernen ikke hadde mer trykk når det gjaldt som mest. Men jeg vet at TIK er annerledes. De er et playofflag, mener 29-åringen.

Fredag stiller Mark Bell og Lars Erik Spets i TIK på nett-treff i TV 2 Nettavisen. Les Myrvolds svar til leserne her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere