RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Null trøbbel med Crouch

Foto: AFP/Scanpix
Rafael Benitez gjør det klinkende klart at Peter Crouch og lagkameratene i Liverpool må tåle å bli vraket.

Liverpools manager Rafael Benitez brukte den siste pressekonferansen før onsdagens kamp mot Toulouse i mesterligakvalifiseringen til å forsvare sin rotasjonspolitikk.

Klikk her for å følge Toulouse - Liverpool direkte fra klokken 16.30!

Det ryktes at Peter Crouch forlangte en oppklaringssamtale med Benitez etter at han ble vraket til kampen mot Aston Villa i helgen.

- Jeg har hørt at det skal ha vært problemer med Crouch. Det stemmer ikke, sa Benitez ifølge BBC.

- Jeg har ingen problemer. Det samme gjelder Jermaine Pennant, Javier Mascherano, Yossi Benayoun, Sebastian Leto og Lucas Leiva, la han til.

Bare Pennant var i troppen i sesongpremieren. Han er imidlertid ikke med til Frankrike. Det er Crouch, Mascherano og Benayoun.

- Jeg håper at jeg ikke blir nødt til å gjenta dette overfor media hver uke. Vi er kanskje i en god rugby-by her i Toulouse. Men dette er ikke rugby - jeg kan ikke bruke 15 spillere. Dessverre har jeg ikke klart å overtal Fifa, Uefa og Premier League til å la meg bruke 12 spillere i hver kamp, sa Benitez med et glimt i øyet.

Suksessmanageren forventer at spillerne lærer seg å leve med situasjonen.

- Hver spiller vet at de må ta hensyn til lagkameratene. De er profesjonelle, og de må være forberedte før hver kamp. Jeg vil alltid ha det samme svaret, konstaterte han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere