*Nettavisen* Sport.

- Ny TIL-trener på plass i desember

Foto: (SCANPIX)

Tromsøs formann Gunnar Wilhelmsen er taus om hvem som skal blir klubbens nye trener neste sesong. - Men vi håper å ha en ny trener på plass når sesongoppkjøringen starter i desember, sier han til TV 2 Nettavisen.

03.11.03 11:53

Terje Skarsfjord sa allerede for fire uker siden at han ikke hadde planer om å fortsette som trener for Tromsø. Skarsfjord avsluttet trenerkarrieren med å redde klubben fra ishavsbyen fra nedrykk, etter en sensasjonell seier over Rosenborg på selveste Lerkendal i siste serierunde.

- Vi var klar over at Terje ikke ville fortsette. Men planleggingen av ny trener har vært vanskelig, i og med vi ikke har visst hvilken divisjon vil ville spille i neste sesong, sier Gunnar Wilhelmsen til TV 2 Nettavisen.

Taus

Per Mathias Høgmo har lenge vært koblet til klubben. Men Gunnar Wilhelmsen er svært lite villig til å nevne navn på aktuelle kandidater.

- Jeg kan dessverre ikke si noe om navnene på trenerkandidatene vil vurderer, sier Wilhelmsen.

- Men vi vurderer trenerkapasiteter både fra Norge og utlandet. Vi har ikke satt en grense med tanke på å hente inn en utenlansk trener, legger han til.

Tromsø vurderer også å styrke laget foran neste sesong.

- Parallelt med trenerjakten ser vi også etter spillere som kan komme inn og styrke laget foran neste sesong, opplyser Gunnar Wilhelmsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.