RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

- Ny U21-trener på plass neste uke

Sist oppdatert:
Norges fotballforbund (NFF) regner med å presentere en ny landslagssjef for U21-landslaget neste uke. Hallvar Thoresen er den heteste kandidaten til å overta roret.

- Hallvar Thoresen er en av trenerne vi vurderer sterkt når vi skal ansette en ny trener neste uke. Men foreløpig vurderer vi også andre kandidater, sier NFFs toppfotballsjef Tore Krogstad til TV 2 Nettavisen.

Han sier fotballforbundet går grundig til verks med å finne frem til den best mulige trenerkabalen for U21-landslaget.

- U21-landslaget skal være en arena for enkeltspillere der de kan utvikle seg. Men vi vil også finne en trener som kan skape best mulig resultater. Målet for U21-landslaget er å komme til EM-sluttspill, samt å utvikle spillere som senere kan ta skrittet opp på A-landslaget, forteller Tore Krogstad.

Ingen kommentar

Informasjonssjef Roger Solheim opplyser om at NFF vurderer andre kandidater enn Hallvar Thoresen til jobben, men vil ikke gå ut med navnet på disse.

- Det jeg kan si, er at vi vurderer Hallvar Thorsen. Han har vært med på U21-landslaget lenge, men vi jobber hardt for å komme frem til den beste kandidaten, sier Roger Solheim til TV 2 Nettavisen.

- Vi vil ta en endelig beslutning neste uke, fastslår han.

Norges fotballforbund planlegger en pressekonferanse i løpet av neste uke der Per-Mathias Høgmos etterfølger presenteres.

- Men vi har enda ikke fått fastslått hvordan dette blir. Kanskje har vi en pressekonferanse der vi vil presentere den nye treneren samt U21-troppen til en turnering i Quatar samtidig, eller holder vi en egen pressekonferanse der vi kun vil lansere den nye treneren, sier Tore Krogstad i NFF til TV 2 Nettavisen.

- Vi jobber på spreng for å få trenerkabalen i boks, og håper på en snarlig løsning. Men vi er enda ikke i mål, understreker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere