- Nytt bud på Mesut Özil

Foto: (Reuters/Scanpix)

Det blir visstnok også det siste fra Real Madrid.

16.08.10 13:56

Ifølge den spanske avisa Marca har Real Madrid nå lagt inn et nytt - og siste - bud på den tyske VM-stjernen Mesut Özil. Werder Bremen-spilleren har kun ett år igjen av kontrakten sin med klubblaget sitt, og har gitt klar beskjed om at han ikke kommer til å skrive under på ny kontrakt med dem.

Han reiser også gjerne til Real Madrid, og nå gjør spanjolene et nytt forsøk på å få kloa i ham.

Marca skriver at de nå byr 14 millioner euro (112 millioner kroner) for Özil , og at det blir klubbens siste tilbud. Så spørs det hvordan Werder stiller seg til det. Forrige uke skal Real ha fått avvist et bud på ni millioner euro (72 millioner kroner) fra Real, og det spekuleres i at tyskerne skal ha nærmere 150 millioner kroner for å slippe ham før kontrakten går ut.

Ifølge den spanske avisa har Real uansett stor tro på at de kan presentere Özil som ny spiller i løpet av de neste par dagene. I så fall blir han hovedstadslagets sjette nye spiller i sommer. Sergio Canales (Racing Santander), Angel di Maria (Benfica), Pedro Leon (Getafe), Sami Khedira (Stuttgart) og Ricardo Carvalho (Chelsea) er allerede hentet inn.

PS. Barcelona og Manchester United har også blitt koblet til Özil etter VM, men det har vært stille rundt de to storklubbenes interesse de siste par dagene.

Oddsen: 12,9 i odds på Newcastle-seier over Manchester United i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.