RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nytt kapittel i min sykkelkarriere

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Svenske Fredrik Kessiakoff er klar for sitt tredje profesjonelle lag på tre år.

Fredrik Kessiakoff overrasket de fleste da han imponerte stort i 2009-sesongen for Fuji - Servetto.

Den tidligere terrengsyklisten fikk virkelig fart på landeiveissykkelen da han åpnet med fjerdeplass i Tour de Langkawi samme år.

Etter flere imponerende prestasjoner, deriblant i Baskerland rundt, Romandiet rundt, Giro d`Italia og Vuelta a Espana, forlot han det litt tvilsomme spanske sykkellaget til fordel for Garmin foran 2010-sesongen.

Toårskontrakt
Det ble ingen stor suksess. Det medfører at svensken neste år prøver lykken i Astana.

- Det vil bli et nytt kapittel i min sykkelkarriere, og jeg ser fram til å komme tilbake på sporet igjen, sa Kessiakoff da han offentliggjorde Astana-avtalen på sin hjemmeside.

Ovenfor cyclingnews.com forteller Kessiakoff at han har store planer for 2011-sesongen.

- Jeg har diskutert rittprogrammet mitt med laget, og jeg har fått vite hvilke ritt laget skal kjøre neste år. Vi kan velge hvilke ritt vi vil sykle, men det blir ikke bestemt noe før den første treningssamlingen. Jeg kan ikke bekrefte noe enda, men jeg ønsker noe av det samme som i år.

- Nytt Astana
Alberto Contador til Team Saxo Bank betyr endringer i Astana-laget.

Les også: Livet uten Contador

- Det er annet lag. I fjor var laget bygget rundt Contador, men nå er det et annet miljø. Jeg er fornøyd, og det er en god miks med ryttere i dette laget. Det er mange personligheter, forklarer svensken.

Bli kjent-samling
Kessiakoffs første møte med Astana-laget blir i Montecatini Terme i Italia i slutten av november. 30-åringen vet ikke helt hva som venter, men vil benytte muligheten til å bli kjent med sine nye lagkamerater.

- Jeg tror det er i hovedsak for å møte laget, og bli kjent med hverandre. Vi vil også teste syklene, og annet utstyr foran neste sesong. Hovedsamlingen vil være i januar, men dette er en viktig start, avslutter Kessiakoff.

procycling.no ønsker svensken lykke til neste sesong!

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere