- Oilers virker spennende

Foto: Roy Kvatningen

– Jeg har virkelig sans for Oilers. Spesielt trøkket i hallen og entusiasmen i byen tiltaler meg veldig, sier Roy Johansen, som trolig gir seg som norsk landslagssjef i april.

27.01.05 20:11

I april er nemlig B-VM i Ungarn ferdig, og samtidig utløper 44-åringens kontrakt med Norges Ishockeyforbund. Nå innrømmer han at Stavanger Oileres er aktuelt.

– Vi får først se hvilke tilbud som eventuelt dukker opp, men Oilers er en spennende jobb for en hvilken som helst trener, sier Johansen til Rogalands Avis.

Gunnar Johansson trener Stavanger-laget ut sesongen, men det er ikke sikkert at han fortsetter til 2006. Johansen kan være mannen som overtar.

– Det er utfordrende å lede et lag som er på vei opp. Dessuten er det alltid en fordel med en handlekraftig ledelse som er villige til å satse stort, sier Johansen videre.

Han trente Lørenskog opp til eliteserien i 1997, tok seriegull med Vålerenga i 1999, og er ikke i tvil om at store ting kan skje på ishockeyfronten i oljebyen.

– Laget har potensial til å slå alle lagene. Kanskje med unntak av Vålerenga som virker uhyre sterke, sier Johansen.

Ifølge Rogalands Avis er også Sparta-trener Sjur Robert Nilsen interessert i å trene Oliers dersom den nåværende treneren ikke forlenger. Det er for øvrig full serierunde i eliteserien i dag. Resultater og målscorere ser du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.