RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Oj, der var skien borte

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Og vips, så var utforrennet over for Lotte Smiseth Sejersted.

På torsdagens utfortrening var hun raskest av samtlige, Lotte Smiseth Sejersted, og derfor var det mange som var spente på hva 19-åringen kunne få til i søndagens utforrenn i VM i alpint i Garmisch-Partenkirchen.

Jenta imponerte også med tiendeplass i superkombinasjonen på fredag, og det var lov til å håpe på en ny topp ti-plassering for talentet.

Men det tok ikke mer enn et halvt minutt før drømmen om VM-suksess var knust.

På vei inn i en høyrekurve i toppen av løypa mistet Sejersted rett og slett den venstre skien, og dermed var løpet over for bærumsjenta før det nesten hadde begynt.

- Jeg kjente bare at det var noe som ikke stemte under meg. Og oj, der var det ikke noen ski, sier 19-åringen til NRK etter til slutt å ha kommet ned til målområdet.

- Det var veldig rart at den skulle falle av, men sånt skjer, legger hun til, og lar ikke uhellet prege humøret på noen som helst måte.

- Det irriterte meg veldig mye med en gang, men det går fint. Jeg tenker bare at jeg har fått vist meg fram fra en god side, forklarer skitalentet.

Etter sitt eget uhell kunne Sejersted følge med på at ingen klarte å true ledertrioen i tet.

Elisabeth Görgl fra Østerrike vant rennet, nesten et halvt sekund foran Lindsey Vonn fra USA. Tyske Maria Riesch innkasserte bronsemedaljen, seks tideler bak den østerrikske jenta.

Görgl tok også gullet i Super-G på tirsdag, mens Riesch da - som nå - endte på tredjeplass.

Sjekk resultatlista fra rennet her(ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere