*Nettavisen* Sport.

- Om Nasri blir, kan du dra

Foto: Clive Brunskill / Getty Images

Cesc Fábregas kan få klarsignal til å forlate Arsenal.

28.06.11 10:09

Cesc Fábregas kan endelig få sitt klarsignal til å forlate Arsenal til fordel for Barcelona.

Det avhenger imidlertid av at manager Arsène Wenger klarer å overtale Samir Nasri til å bli i London, melder avisa The Guardian.

Denne sommeren vil nemlig den franske sjefen konsentrere seg om å beholde Nasri, ettersom sistnevntes kontrakt går ut etter neste sesong.

Fábregas' kontrakt varer helt til 2015, men dersom Nasri blir, er det ikke umulig at spanjolen drar tilbake til klubben han forlot som 16-åring.

Wenger er klar over at Fábregas ikke passer optimalt inn i et 4-4-2-system, og derfor skal manageren vurdere hvordan strukturen og mannskapet på laget hans bør se ut.

Samtidig jakter Arsenal forsterkninger:

Den 23 år gamle midtbanespilleren Ricardo Alvarez skal være svært nær en overgang fra argentinske Vélez Sársfield, mens Arsène Wenger førstevalg som ny midtstopper Phil Jagielka fra Everton.

Tidligere er Boltons Gary Cahill eller Blackburns Christopher Samba meldt som førstevalg, men Jagielka - som det hevdes Arsenal forsøkte å hente allerede i januarvinduet - skal altså nå være førstevalget.

Lite tyder i hvert fall på at det blir stille i dørene hos Arsenal denne sommeren, ettersom klubben er på desperat jakt på trofeer etter en tørke som nå har vart i seks sesonger.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag