RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO FILES / ANDREW YATES

- O’Neill raser

Sist oppdatert:
Sunderland-manageren er ikke enig i beskyldningene om at spillerne hans er for aggressive.

Ni gule kort ble utdelt i kampen mellom Sunderland og Newcastle søndag. I tillegg viste dommer Mike Dean ut to Sunderland-spillere i kampen som endte 1-1.

Lee Cattermole pådro seg blant annet fire kampers karantene etter at han gikk amok etter lokaloppgjøret

I ettertid har Sunderland blitt beskyldt for å spille i overkant stygt i nordøst-derbyet, men manager Martin O’Neill forstår ikke kritikken.

- Til pause hadde vel vi to gule kort, mens Newcastle hadde fire, sier O’Neill til Sky Sports.

- Vi følte også at Newcastle var heldige som slapp unna noen kort etter enkelte episoder. Så hvordan noen kan si at vi var de som spilte stygt forstår jeg ikke, sier Sunderland-manageren.

O’Neill forteller også at han var stolt av det spillerne viste på banen, og mener laget hans var uheldige som ikke vant.

- Vi vant første omgangen, og holdt ut lenge med bare ti mann. Det var forferdelig uheldig at vi slapp inn mål på slutten, sier O’Neill.

- Jeg tror ingen kan si noe på at vi var det beste laget. Eller, det vil ikke overraske meg om noen vil krangle på det og, sier han humoristisk.

Sunderland ligger for øyeblikket på en 12. plass i Premier League. Laget fra Nordøst-England møter Liverpool i sin neste kamp lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere