RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud (Scanpix)

- Onstad ikke til salgs

Sist oppdatert:
Tre utenlandske klubber jakter på Lyns Kristian Flittie Onstad.

Ifølge Romerikes Blad kommer nederlandske AZ Alkmaar og Feyenoord til Ullevaal for å se U21-landslagsspilleren mot Lillestrøm. Onstad, som for fire år siden var ønsket av nesten samtlige Premier League-klubber, vikarierer som midtstopper for utestengte Steven Lustü.

Også André Bergdølmos nye klubb, FC København, skal ivre etter 21-åringen. Men Lyn-direktør Morgan Andersen forteller at utlendingene ikke trenger å ta turen.

- Kristian har kontrakt med oss i fire år til, og er ikke til salgs, sier Lyn-sjefen til TV 2 Nettavisen.

Debut for Ortiz?
Oslo-klubben må i tillegg til Lustü greie seg uten skadde Øyvind Leonhardsen, men Morgan Andersen jobber for å få argentinske Enrique Ortiz med. 25-åringen, som har vært kaptein på topplaget Instituto de Cordoba i hjemlandet, kan brukes både i forsvar og på midtbanen.

- Vi regner med at han blir klar. De nødvendige papirene fra Argentina blir sendt til Fotballforbundet innen midnatt, og vi har fått bekreftet at det skal gå i orden.

Den tunisiske landslagskapteinen Lyn og Lillestrøm kjempet om å signere, er spilleklar til Ullevaal-møtet. Ifølge Lillestrøms assistenttrener Gunnar Halle kommer Khaled Mouelhi antakelig til å sitte på benken.

Mouelhi på benken?
- Han starter iallfall ikke, men det kan være han blir med i troppen. Det avgjør vi i morgen, sier Halle til TV 2 Nettavisen.

Som forteller at Mouelhi trenger matchtrening.

- Han har bra pasningsfot, og er teknisk sterk. Men han har ikke spilt kamp på en stund, så vi må bygge ham opp over de neste par ukene med andrelaget.

Lillestrøm har verken skader eller suspensasjoner, og stiller med alle mann mot Lyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere