RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Oppstyret kan være positivt

Sist oppdatert:
- Jeg tror oppstyret de siste dagene kan virke positivt på våre sjanser, sier RBKs Roar Strand før kveldens skjebnekamp mot Bodø/Glimt.

Følg Tippeligaen direkte her fra klokken 18.00.

- Det er klart det ligger i bakhodet at det har vært mye oppstyr i det siste, men jeg tror faktisk det kan påvirke oss til å yte enda mer, sier Roar Strand til TV 2 Nettavisen.

I dag står Bodø/Glimt på andre banehalvdel når det første av to skjebneoppgjør skal avgjøre hvem som stikker av med seriegullet i år. Strand føler seg sikker på seier, til tross for begredelige resultater, og turbulens i forbindelse med avskjedlgelsen av Ola By Rise.

Gode treninger
By Rise fortsetter som trener ut sesongen, og har de siste to dagene gjennomført treninger som, ifølge Strand, har vært bedre enn på lenge.

- Vi har hatt gode treninger, og veldig gode samtaler de siste par dagene. Seriegull er det vi tenker på alle sammen.

Men noen konkrete endringer i Rosenborg-laget ser det ikke ut til å bli i dag.

- Vi vet at vi kan spille fotball, og stoler på at vi skal klare å reise kjerringa, sier han.

Ikke spilleropprør
Til Adresseavisa i går påpekte kaptein Erik Hoftun at det ikke var snakk om noe spilleropprør forut for oppsigelsen av By Rise. Han mener spillernes synspunkt har fått ufortjent mye oppmerksomhet i forhold til de som tok avgjørelsen om å sparke treneren - styret.

- Vi var nødt til å tenke på hva som er best for Rosenborg på lang sikt, og konkluderte ut ifra det. Det som må poengteres er at dette ikke var et spilleropprør. Det er totalt feil. Beslutningen om at Ola ikke får fortsette ble tatt der oppe, sier Hoftun til Adressa, og peker mot andreetasjen på Rosenborg-brakka hvor styret har tilholdssted.

Snakket mye
Lagkamerat Daniel Braaten kommer ifølge ham selv ikke til å ha turbulensen i bakhodet i det hele tatt under dagens kamp.

- Det er klart dette er noe vi har snakket mye om de siste dagene, sier Daniel Braaten til TV 2 Nettavisen. Men han tror ikke det vil få noen betydning for kampen i morgen, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Hva har blitt sagt?

- Nei det vil jeg ikke si noe om, sier han.

- VI er bare interessert i å ta seriegull. Det er det eneste som kommer til å stå i hodet på oss i dag, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere