*Nettavisen* Sport.

- Orker ikke å se United når Ryan spiller

Foto: Montasje Reuters/Pa Photos

Ryan Giggs får igjen så ørene flagrer av sin egen bror.

16.01.12 17:22

Ryan Giggs hadde i åtte år et utenomekteskapelig forhold med kona til sin bror Rhodri. Skandalen ble kjent i sommer, og har bidratt til å ødelegge mye av ryktet til en av verdens mest kjente fotballspillere.

I et intervju med The Sun i helgen, snakket for første gang Rhodri Giggs om Manchester United-stjernens affære med kona hans.

Les om det her: - Jeg ville drepe ham

Mandag har The Sun publisert siste del av intervjuet med United-stjernens bror. Der fortsetter tiraden mot Ryan Giggs.

- Han tok Natasha til tross for at han allerede hadde alt, mens jeg ikke hadde noe. Hun var det eneste han ikke hadde selv, så han tok henne, sier Rhodri Giggs til The Sun.

Klarer ikke å se United
Rhodri har i mange år vært en gjenganger på Old Trafford, og har sett utallige kamper fra tribunene.

Nå ser han frem til at broren skal legge opp, slik at han igjen kan se sitt elskede Manchester United spille fotball.

Rhodri klarer nemlig ikke å se United-kamper så lenge Ryan Giggs er en del av laget.

- Jeg pleide å glede meg til kampene. Nå ser jeg på lagoppstillingen for å sjekke om han spiller. Gjør han det, orker jeg ikke å se kampen. Jeg ser fram mot den dagen han legger opp, sier Rhodri.

- Det gjør rett og slett for vondt å vite at en person som har vært helten din i store deler av livet har ligget med kona di, legger han til.

Tror han kan gjøre som han vil
Rhodri beskriver at forholdet mellom han og broren ble forandret allerede i ungdomsårene, da Ryan for alvor begynte å lykkes med fotballen.

- Han hadde en firmabil da han var 17 år. Ryan tror han kan gjøre hva han vil, noe de fleste fotballspillerne tror de kan. Han gjorde dette mot meg, fordi han trodde han kunne komme unna med det, spekulerer han.

Rhodri sonet i 2001 en fengelsdom på fire måneder, etter at han fysisk gikk til angrep på en Manchester City-supporter som mobbet ham for å være Ryans bror. Han fikk aldri besøk av Ryan i fengselet, men da han slapp ut sto Ryan klar med en gave. Rhodri fikk nemlig en verdifull bil av Ryan da han hadde sonet ferdig dommen.

- Jeg tror det var skyldfølelse, sier Rhodri.

- Ryan er en egoist
Senere ga Ryan ham en ny bil, en Toyota han vant for å bli banens beste spiller, men den tok Ryan tilbake da de senere ble uvenner.

- Han gir med den ene hånden, og tar det tilbake med den andre.

Nå skal det mye til for at forholdet mellom brødrene repareres.

- Han ønsker å være brødre igjen, men vil at jeg skal stå for smiskingen, slik andre gjør med ham. Han er egoistisk, og gjør det som passer ham best, avslutter Rhodri Giggs.

Det er neppe siste ord i den stadig voksende Giggs-skandalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.