*Nettavisen* Sport.

- Overraskende gode forhold

Det er ingen fare for at underlaget skal ødelegge kvaliteten på kveldens kamp mellom Fredrikstad og Brann.

10.04.06 15:23

Fredrikstad stadion har lagt under snø i hele vinter og en stund spøkte det for seriestarten i hovedstaden, men når det bare gjenstår timer til årets første tippeligakamp, ser banen ut til å være i god stand.

- Det ser veldig bra ut, sier arrangementsansvarlig Bjørn Bagstevold til TV 2 Nettavisen.

- Overraskende bra
Og banen er i så god stand at han ikke frykter at det skal bli et lignende oppgjør som Start - Lyn, hvor ballen var mer i luften enn på bakken i perioder.

- Det kommer i så fall an på lagene, ler han.

Det er sol og litt vind i Fredrikstad i dag, noe som gjør at banen får tørket ytterligere før Raymond Kvisvik i kveld tar imot gamle lagkamerater.

- Klokken 19 vil baneforholdene være overraskende bra med tanke på de forholdene vi har hatt her, sier Bagstevold.

Kvisvik vs Vaagan Moen
Kvisvik ble kalt servitøren i Brann. Nå er det en unggutt som har overtatt både plassen hans og tilnavnet. Petter Vaagan Moen møter i kveld sin forgjenger for første gang i Brann-trøye. Han innrømmer at det blir litt spesielt å møte sine tidligere lagkamerater.

- Det blir selvsagt spesielt for meg å spille mot Brann - det vil det alltid være. Men jeg har tro på en jevn kamp med mange tilskuere og god stemning, sier Kvisvik til ibergen.no.

For Vaagan Moen er det ikke så spesielt å møte Kvisvik.

- Jeg gjør meg ingen tanker om det å møte Kvisvik. Han er en hvilken som helst spiller for meg. Mot FFK vil jeg bare konsentrere meg om mitt eget spill, sa Vaagan Moen til TV 2 Nettavisen i forrige uke.

FØLG KAMPEN DIREKTE PÅ FXTV

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag