- Owen blir en ny Zidane

Real Madrids nye sportsdirektør, Emilio Butragueno, tror Michael Owen kommer til å bli en like viktig spiller for klubben som Zinedine Zidane har vært.

14.10.04 12:52

Den tidligere Liverpool-spissen har fått hard medfart fra nærmest alle kanter etter overgangen til den stjernespekkede klubben. Han har ennå ikke scoret for Real Madrid, men så har han heller ikke spilt mange kamper fra start heller.

Owen scoret imidlertid for England mot Aserbajdsjan onsdag kveld, noe som fikk Butragueno til å trekke sammenlikningen med Zidane Zidane, verdens kanskje aller beste fotballspiller gjennom tidene.

- Jeg husker da Zidane kom hit. Forventningene var ekstremt høye. Folk begynte å kritisere oss etter en måned. Nå er det samme vise om igjen. Det Zidane gjorde, står for seg selv. Vi forventer at Michael blir en liknende suksess, sier Butragueno til BBC Sport.

Den tidligere spissen er en stor beundrer av Owen.

- Han har mange ferdigheter, og er et stort talent. Han har spilt bra for England i de to siste kampene, og jeg tror han vil hjelpe Real på en liknende måte. Han kommer til å bli nyttig for oss, sier Butragueno.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.