RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Owen vil score mange flere

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter Michael Owens første hat-trick for Newcastle, sa manager Graeme Souness: - Michael vil score mange flere for oss, han er en legendarisk matchvinner.

WEST HAM - NEWCASTLE 2-4: Owen har nå scoret 7 mål på 8 kamper for de sort-hvite, og i neste runde, andre juledag, reiser Newcastle til LIverpool. Der skal Owen møte sine gamle lagkamerater - på sitt kjære Anfield - for første gang siden han forlot klubben.

- Vi er strålende fornøyd med Michael. Nå som han er skadefri igjen har vi mye mer å by på som lag. I dag var han den store forskjellen, sammen med Alan Shearer, sa Souness til Sky Sports etter kampen.

Owen kom til Newcastle fra Real Madrid for 180 millioner kroner i høst.

Super-par

Owen og Shearer viste fort at de har telepatien i orden. Owen gjorde 1-0 etter pasning fra Shearer. Og Shearer laget 3-1 etter samarbeid med og pasning fra Owen.

Sammen var de på hugget kampen gjennom, og du kunne lese frykten i øynene på Anthon Ferdinand og de andre West Ham-forsvarerne når super-spissene satte opp farten.

- Vi følte i dag at Alan og Michael kunne true West Hams bakre firer og score mål, og det gjorde de til gangs også, sa Souness.

- Klassespiller

Selv West Ham-manager Alan Pardew måtte innrømme at Owen var for mye for sine gutter.

- Hans innflytelse på kampen var ikke enorm, men han fikk sine sjanser og satte dem. Det er klart han er en klassespiller. Jeg vil juble hvis han scorer for England i VM, men ikke i dag, sa Pardew.

Men vil The Kop på Anfield juble hvis han Owen scorer der for Newcastle?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere