RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

- Özil skal ingen steder

Werder Bremen har ingen planer om å kvitte seg med VM-suksessen Mesut Özil.

Fotballverden har for alvor fått øynene opp for den tyrkiskættede tyskeren Mesut Özil. Den offensive midtbanespilleren har vært på manges lepper under årets fotball-VM, og onsdag vil han trolig igjen spille en sentral rolle i semifinalen mellom Tyskland og Spania.

Spekulasjonene rundt den offensive spilleren har økt i takt med hans og Tysklands prestasjoner i VM. Barcelona, Real Madrid, Inter, Manchester United og Arsenal har alle vært nevnt som aktuelle klubber for den tidligere Schalke-spilleren.

- Overgangspenger er en av våre viktigste inntektskilder, men vi må også tenke på våre sportslige mål. Nå skal vi straks ut i mesterligakvalik, og vi har ambisjoner om å gjøre det bra i Europa. For å klare dette trenger vi et godt mannskap, sier sportsdirektøren i Werder Bremen, Klaus Allofs, til tyske Bild.

- Mesut har kontrakt ut 2011-sesongen og vi ønsker å forlenge den. Selv om han ikke ønsker å tegne en ny kontrakt er det ikke sikkert vi slipper ham før kontrakten utløper, sier han.

- Vi ser selvsagt helst at han ikke forlater oss gratis neste sesong, men det er definitivt en mulighet – for vi kan tjene gode penger på gode prestasjoner i Europa. Uansett skal ikke Mesut noen steder akkurat nå, sier Allofs videre.

Så spørs det om han er like bastant dersom en av de nevnte storklubbene kommer med sjekkheftet etter VM.

Özil spilte for øvrig på Schalke-laget som slo Rosenborg 3-1 på Arena Auf Schalke i mesterligaen i desember 2007. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere