RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

- På tide å ta Vålerenga

Sist oppdatert:
Knut Henrik Spets er offensiv etter seieren mot Sparta.

SPARTA SARPSBORG - LØRENSKOG 1-2:

Lørenskog er tilbake på seierssporet, med lørdagens sterke 2-1-seier borte mot Sparta Sarpsborg og ligger nå på tredjeplass i Get-ligaen.

Laget var en av de virkelige store favorittene før årets sesong, og mange var overrasket over at Knut Henrik Spets og co. gikk på en smell mot Rosenborg i forrige runde.

Det var også Spets selv.

- Kampen i dag var et skikkelig steg i riktig retning for oss etter forrige kamp hvor ingenting fungerte. Dette var en bra start på en viktig uke, sier Spets til Nettavisen.

- Lagseier
Trønderen, som noterte seg for en assist i møte med Sparta, koste seg på isen i Sarpsborg og så klare forbedringer.

- Forrige kamp gikk alt galt egentlig. Ingenting fungerte noen plass. I dag jobbet alle for hverandre, og det var en skikkelig lagseier. Det ser lovende ut, konstaterer han.

Nå har det blitt en luke på ni poeng fra Lørenskog og ned til neste lag på tabellen. Spets mener imidlertid det er langt ifra dramatisk.

- Det er mange kamper og mye som kan skje, men jeg er ikke overrasket over at det er de tre lagene som ligger på topp (Vålerenga, Stavanger, Lørenskog).

- Skal ta Vålerenga
Nå ser 30-åringen fram mot lokaloppgjøret mot Vålerenga. Kampen spilles på Lørenskog kommende torsdag og Spets kommer med følgende melding før storkampen.

- Det er på tide å ta dem.

Wacey Rabbit og Marius Trygg scoret målene for Lørenskog i den første perioden, før Mike Ramsay reduserte i den siste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere