- På tide for pappa å begynne på jobb igjen

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

POKERBLOGG: Johnny Lodden om sin største jackpot.

30.09.10 10:26

Da var øyblikket som både jeg og Jannicke har ventet på i 9 måneder endelig kommet og ut kom en vakker, frisk liten jente :)

Fødselen gikk bedre enn det både jeg og ikke minst Jannicke hadde turt å håpe på!

Nå har det gått 10 dager siden vår skjønne lille kom til verden og faktisk så går alt på skinner, hun griner ca aldri og sover som en sten så da er alt i orden for meg, faktisk så er det jeg som vekker henne opp om morningen! Drømmen er selvsagt at det skal fortsette slik, men det er vel heller lite trolig!

Som sagt 10 dager er gått og da er det både tide for pappa og begynne på jobb igjen ;P Så nå sitter jeg og Stephan på flyet på vei over til London der vi begge skal spille dag 1b i EPT-en som er i morgen..

Skal bli ganske gøy og få spilt litt live poker igjen, har ikke spilt noen ting siden Vegas, siden jeg var litt fedd etter det og at andre viktigere ting har vært på agendaen.

Jeg tror ikke jeg skal spille noe annet enn EPT-en over der, men om den skulle gå dårlig og jeg skulle ryke ut før planen så er reserveplanen: Spurs - Villa på lørdag og enten Chelsea - Arsenal på søndag, eller så tar vi flyet til Trondheim og ser Enga skape spenning i Tippeligaen igjen :)

Jeg har faktisk fått litt spillesug igjen på nett også for tiden så prøver og ta meg en grind der også i ny og ne, men går ikke så bra, men heller ikke dårlig så når man går i null og har rakeback så er det vel pluss ;)

Jeg prøver mer og mer og konsentrere meg om tippinga heller, jeg har tro på at jeg har bra nok info og forståelse for spillet til å leve bra på dette, men problemet er at jeg rett og slett spiller på altfor mye piss bare for og ha noe action.. Desverre¿ Og det er dette som koster dyrt, dette og at noen matcher blir bettet altfor hardt, dette er jo noe en skulle tro en erfaren kar som meg skulle klarte å styre og om jeg skal klare og plusse jevnt og trygt på betting så må det fikses ASAP!!

Så etter at EPT - London er vunnet så er det som er målet :)

Som sikkert de fleste har fått med seg så har også akkurat WCCOP (VM på internett) også blitt avsluttet med bra norsk innsats! Men nok engang kan jeg ikke ta med meg selv der ...

En grunn er jo nok engang at jeg ikke fikk spilt så mange som jeg kanskje skulle ønsket, og de jeg spilte ble spilt for jeg hadde tid og litt lyst, men det holder ikke, skal en spille disse turneringen så må man faktisk forberede dagen, så lenge turneringene begynner så sent så hjelper det ikke stå opp 10 om morningen og spille en turnering som starter tidligst 10 om kvelden og varer i rundt 15 timer, da klarer du simpelhen ikke og spille ditt beste spill uansett.

Jeg spilte en 10k event, 5k, et par 2k og noen 1k, men uten noe resultat og faktisk så var det helt idioti å spille både den 10k eventen og 5k main event for da var jeg faktisk stuptrøtt når de begynte så det var neste som og kaste penger ut av vinduet!

Det beste som uansett skjedde under hele WCCOP var at Thor Hansen hentet hjem andreplassen i en av de store turneringene og pene 2 mill NOK i premie :D Vel fortjent!

For de som har lyst på noen sportsbet tips, oppdateringer fra poker turneringer og mer nytt fra hverdagslivet kan legge meg til på Twitter: JohnnyLodden

Johnny

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.