RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- På vei bort fra United

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Mats Møller Dæhli kan ende opp i Molde.

Mats Møller Dæhli regnes som et av Norges største talenter og har de siste tre årene spilt for Manchester Uniteds ungdomslag.

Nåløyet han må gjennom for å ta steget opp på storklubbens A-lag er imidlertid svært lite og nå kan det gå mot klubbytte for tenåringen.

Ifølge VG ønsker Manchester United at Møller Dæhli skal få spilletid i en annen klubb. Foreløpig er det ikke kjent om det er snakk om et utlån eller en permanent overgang.

Avisen skriver videre at Molde kan bli neste stoppested for midtbanemannen.

Ole Gunnar Solskjær mistet nylig Magnus Wolff Eikrem til Heerenveen og ønsker å forsterke laget foran høstsesongen.

Molde-manageren har tidligere uttalt seg meget positivt om Møller Dæhli.

- Jeg har vært og besøkt ham i Manchester, og jeg var en halvveis samtalepartner for ham da han fikk tilbudet fra United. Han er en veldig reflektert og fornuftig ung gutt, som jeg får mange gode rapporter på. Jeg så allerede på Statoil-akademiet for to år siden at han har alle forutsetninger for å bli en god fotballspiller, sa Solskjær til Nettavisen i fjor.

Stortalentet har vært en viktig bidragsyter på manchester Uniteds G18-lag, men har slitt med å få spilletid på U21-laget.

I 2012 ble han kåret til årets akademispiller. Det er en pris som tidligere har blitt vunnet av blant andre Ryan Giggs og Paul Scholes.

Også Sandes-Ulfs Tommy Høiland skal være aktuell for Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere