- Pass dere, Chelsea!

Etter å ha valset over Birmingham advarer Gary Neville og Ryan Giggs Chelsea mot å ta seriegullet på forskudd.

26.03.06 22:17

MANCHESTER UNITED - BIRMINGHAM 3-0: Bunnlaget Birmingham fikk det som ventet tøft på Old Trafford søndag kveld.

Et formsterkt Manchester United valset over Steve Bruces mannskap og vant med solide 3-0. Veteranen Ryan Giggs scoret Uniteds to første fulltreffe før hvilen, mens stjerneskuddet Wayne Rooney satte inn 3-0-scoringen sju minutter før kampslutt.

- Skal presse Chelsea
Manchester United er etter seieren mot Birmingham 12 poeng bak Chelsea - med en kamp mindre spilt. 26. april møtes lagene på Stamford Bridge.

Nå advarer United-kaptein Gary Neville Chelsea mot å ta seriegullet for gitt.

- Først og fremst vil vi sikre andreplassen på tabellen så fort som mulig. Deretter vil vi legge så mye press på Chelsea som mulig, sier Neville til Sky Sports News like etter kampen.

Tomålsscorer Ryan Giggs er helt enig.

- Vi må bare jobbe videre og komme oss så nære Chelsea som vi kan. Ingenting er avgjort ennå, sier han.

Neville i 500
Gary Neville spilte sin 500. kamp for Manchester United mot Birmingham. Men kapteinen har ingen planer om å gi seg med det første.

- Det var en god dag for meg, ikke minst fordi vi vant. Nå har jeg spilt 500 kamper men håper på å spille mange flere fremover, konstaterer han.

Ryan Giggs ble kåret til «Man of the match» etter blant annet å ha scoret to mål. Veteranvingen bryr seg imidlertid lite om hvem som scorer for rødtrøyene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

- Det viktigste er jo at at laget vinner. Hvem som scorer, betyr ingen ting. I Manchester United har vi målscorere over hele banen. I dag scoret jeg to og Wayne fikk ett. Andre dager er det noen andre som scorer, sier han diplomatisk.

Birmingham mot nedrykk
Rødtrøyene sendte Birmingham lengre ned i gjørma etter 3-0-seieren søndag. Steve Bruces menn ligger på tredje sisteplass på tabellen med 24 poeng - samme poengssum som Portsmouth på nest sisteplass.

- Vi kan ikke tenke på dem, men bare gjøre jobben videre selv, konstaterer Giggs.

PS: Ruud Van Nistelrooy ble vraket til fordel for Louis Saha i sin femte kamp på rad. Han kom først inn i det 73. minutt mot Birmingham, uten å markere seg med scoring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.