- Patetisk av Liverpool

Foto: Getty Images/All over Press

Tidligere Liverpool-spiller slakter gamleklubben.

18.07.12 22:47

Dietmar Hamann, som spilte over 200 kamper for Liverpool mellom 1999 og 2006, går nå hardt ut mot klubbens håndtering av Suarez-Evra-saken.

Luis Suarez ble utestengt i åtte kamper av FA etter at han ble funnet skyldig i å ha kommet med rasistiske bemerkninger mot Patrice Evra under oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United på Anfield i oktober.

- La det være, Suarez
Nylig gikk Suarez ut og sa at han mener Manchester United arrangerte denne saken mot ham for å få ham ut av laget, og på den måten stoppe Liverpool.

Det får Dietmar Hamann til å reagere.

- Suarez gjør ikke seg selv noen tjeneste med dagens uttalelser. Han burde la det være og heller fokusere på fotball, skriver Hamann på Twitter onsdag.

- Jeg har ikke noe problem med at han snakker om sine følelser og hva han gikk gjennom, men han bør la Manchester United være, skriver han videre.

Den tidligere Newcastle- Manchester City- og Liverpool-spilleren mener det ikke finnes noen grunn til å snakke om konspirasjon.

- Rooney ble suspendert for å banne inn i kameraet. Så mye for konspirasjon ... Jeg tror alle trenger å slappe av litt.

- Patetisk
Tyskeren fortsetter tiraden med å gå til angrep på Liverpool for klubbens håndtering av saken.

- Suarez-saken har blitt håndtert på en patetisk måte av Liverpool. Jeg håper Brendan Rodgers legger et lokk på det hele med en gang, ettersom det kostet klubben mange poeng forrige sesong.

- Klubben burde fokusert på ærligheten han viste da han innrømmet hva han hadde sagt. Hadde han nektet, ville han trolig sluppet unna.

Nå håper Hamann at Luis Suarez vil la beina snakke de kommende månedene.

- La oss legge det vekk og håpe at Suarez fortsatt er Liverpool-spiller kommende sesong, ettersom han er en glimrende spiller som vi trenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.