*Nettavisen* Sport.

- Patetisk

Foto: Marit Hommedal / SCANPIX

Steinar Nilsen er nådeløs mot egne spillere som løp vekk fra presse og supportere etter cupfiaskoen.

20.05.10 08:53

FYLLINGEN - BRANN 1-0: - Det blir patetisk når enkelte spillere springer vekk fra supportere og presse, sier Steinar Nilsen til VG.

Branns trener er nådeløs i ordbruken etter at Brann for første gang siden 1989 røk ut av cupen allerede i andre runde.

- Jeg tar min del av skylden, men nekter å ta hele. Det er den dårligste spillerprestasjonen jeg har vært med på i Brann, sier Nilsen til ba.no.

Vil ikke gjøre noe med Nilsen
Brann-ledelsen gikk omtrent rett i krisemøte etter at kampen som Kristoffer Nesse Stephensen avgjorde, var ferdig. Under møtet ble det klart at Nilsen definitivt leder Brann også i neste kamp.

- Er Steinar Nilsen fredet?

- Jeg liker ikke å si «fredet» eller ting som er politisk korrekt. Steinar Nilsen har nettopp fått en ny stilling i klubben, og det er fordi han er typen til å snu situasjonen, sier daglig leder Lars Moldestad til ba.no.

- Vi vil ikke legge skylden på Steinar Nilsen og kommer ikke til å gjøre noe med ham. Han har kontrakt ut neste år, og det forholder vi oss til, legger Moldestad til.

Brann sliter også i Tippeligaen, hvor det kun har blitt to poeng av tolv mulige på de fire siste rundene. Bergensklubben ligger på 13.-plass av 16 lag, rett over kvalifiseringsplassen.

- Bør få konsekvenser
Leder i supportergruppen Bataljonen, Frode Hellebø, var svært skuffet på vei hjem fra kamp da Nettavisen snakket med ham.

- Det bør få konsekvenser for spillerne og alle i klubben. Det må en oppvask til, og den må Sportsklubben Brann ta, sa Hellebø.

- Det er flaut og ydmykende. Dårlig innsats over hele linjen. Sånt skal ikke skje, men dessverre føyer det seg bare inn i rekken av nedturer, sukker Hellebø.

Les hele saken: - En stor skam

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.