RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY JOBB?: Paul Scholes skal være en het kandidat til Oldham-jobben.
NY JOBB?: Paul Scholes skal være en het kandidat til Oldham-jobben. Foto: Simon Bellis (Pa Photos)

- Paul Scholes aktuell som Oldham-trener

Skal allerede ha møtt League One-klubben for å snakke om betingelsene.

Paul Scholes kan nærme seg sin første permanente jobb som hovedtrener. Engelske Daily Mail hevder nemlig at Manchester United-legenden har vært i møte med Oldham om å ta over klubben.

Scholes, som var Oldham-supporter i ung alder, har kun et kort opphold som trener i Salford City, og var også del av Ryan Giggs' trenerstab i Manchester United på slutten av 2013/2014-sesongen.

Siden har 42-åringen jobbet mye på britisk TV for Sky Sports, og i hatt en jevnlig spalte i avisa The Independent. Han har også en eierandel i den tidligere nevnte klubben Salford City, sammen med United-legendene Ryan Giggs, Gary Neville, Nicky Butt og Phil Neville.

Les mer: Ødegaard om oppslaget i Madrid-avis: - Det bryr jeg meg ikke om

Det er likevel ikke bare Scholes som er aktuell for jobben. Daily Mail hevder at en annen tidligere United-spiller, Richie Wellens, vurderes som permanent trener i Oldham. Han påtok seg det midlertidige ansvaret da John Sheridan forlot klubben i september.

En annen tidligere legende som kan være aktuell for jobben er Clarence Seedorf, skriver avisen. Den nederlandske midtbanehelten, med fortid i Real Madrid og AC Milan, skal tidligere ha blitt intervjuet i forbindelse med jobben i Oldham,

Scholes skal tidligere ha vært på besøk i Oldham for å lede laget på treningsfeltet. Det har så langt ikke ledet til noen fast trenerjobb for rødtoppen.

Han er fortsatt en av Englands absolutt mest meritterte fotballspillere med hele 11 Premier League-triumfer, to Champions League-trofeer og tre FA-cup-triumfer fra sin tid i Manchester United. Han la skoene på hylla i 2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere