*Nettavisen* Sport.

- Perfekt for Barca

Cesc Fabregas stadig nærmere en overgang til den spanske giganten.

25.05.10 20:14

Forrige uke ga midtbaneelegant Arsenal beskjed om at han kunne tenke seg nye beitemarker kommende sesong. Nå skal Barcelona ha kontaktet London-laget og forhørt seg om muligheten for å hente den spanske landslagspilleren på permanent basis.

Noe formelt bud skal ennå ikke ha havnet på Emirates, men du blir neppe rik om du satser noen slanter på at 23-åringen spiller for katalanerne kommende sesong. Partnerskapet vil nemlig være perfekt, skal vi tro kompisen Carles Puyol.

- Han ville være perfekt for Barcelona, sier Barca-stopperen til Sporting Life.

- Jeg hadde elsket å se ham i den blå trøya, men vi må selvsagt respektere at han har en kontrakt med klubben sin, skynder Puyol seg i å legge til.

Kontrakten til Arsenal-spilleren går ut først i 2014, men midtbanespillerens Barca-flirt har pågått lenge. Nylig ga hans far beskjed om at sønnen ønsker å forlate London-laget «så fort som mulig», og Puyol mener han ser at situasjonen tærer på det spanske landslagsesset.

- Det er sjelden du ser ham nervøs, men alt dette er vanskelig for ham. Det snakkes daglig om det, og han har supportere, en trener og lagkamerater som han må respektere.

Noen umiddelbar konklusjon på Barcelona-sagen ser det dog ikke ut til å være.

- Det er ikke noen absolutt tidsgrense, spillere kan registreres helt ut august måned.

- Vi har det ikke travelt, og du vet aldri hvor lang tid slike forhandlinger kan ta, sier Barcelona-direktør Joan Oliver.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.