*Nettavisen* Sport.

- Perfekt før VIF-kampen

Foto: Richardsen, Tor (Scanpix)

Gårsdagens sterke seier over Start gav Brann stor selvtillit før Vålerenga-kampen.

- Perfekt, kaller trener Mons Ivar Mjelde seieren før møtet med Vålerenga.

Robbie Winters trekker frem lagånden og mener Brann nå er tilbake på vinnersporet. Samtlige spillere smilte mandag etter årets første seier.

Kapteien vil trene
Kaptein Martin Andresen er likevel mer opptatt med hva laget må jobbe med frem mot helgens runde enn å slå seg på brystet etter seieren.

- Om Start hadde scoret på slutten, så hadde vi likevel hatt det samme å jobbe videre med, påpeker Andresen.

Han har selvsagt helt rett i at det ikke var en perfekt kamp, men det er slike vippekamper som gir den lille ekstra dosen som mange trenger for å heve seg det lille ekstra. Og det er liten tvil om at spillere som Andresen, Sæternes og Vaagan Moen fremdeles har flere hakk å gå på. I bakhånd lurer også en Erik Huseklepp som nå skal hvile seg til toppformen.

Vinnersporet
Trener og spillere har hele tiden hevdet at laget er godt nok, men det gav likevel en ekstra selvtillit med tre poeng mandag.

- Ja, både til oss og fansen. Håper denne kampen førte oss tilbake på vinnersporet, sier matchvinner Robbie Winters som smilte stort etter kampen.

- Lagånden er veldig god i dag og vi viser at vi er bedre trent enn i fjor, sier skotten som håper de to målene i de to siste kampene har lagt død spekulasjonene om at han ikke er i form.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag