RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pinlig av Sverige

Sist oppdatert:
En av Italias mest anerkjente fotballeksperter, den gamle polske stjernespilleren Zbigniew Boniek, skremmer italienerne ved å si at han har sett Sverige spille usportslig tidligere.

Hele Italia frykter at Sverige og Danmark skal spille 2-2 tirsdag. Da vil nemlig begge lagene gå videre, mens Italia er ute. Og det selv om de skulle slå Bulgaria 10-0 i sin kamp.

Advarte italienerne
Sverige og Danmark sier de vil gi alt for å vinne, men på beste sendetid lørdag kveld advarte Boniek ved å fortelle at han har sett at svenskene har "lagt" seg før.

Han tenker da på Sveriges siste EM-kvalifiseringskamp mot Latvia (0-1-tap) på hjemmebane. Da var svenskene allerede klare for EM.

Tror du at det på noen måte blir avtalt spill mellom Danmark og Sverige?
Ja
Nei

Se resultat

- Sverige spilte skandaløst dårlig, og ga seieren til Latvia. De sier at vi ikke skal bekymre oss før kampen mot Danmark, men jeg er ikke så sikker på det. Kampen mot Latvia var pinlig, sa Boniek ifølge Aftonbladet.

- Mitt Polen spiller ikke i EM fordi Sverige ga Latvia seieren, la han til.

- Til å dø av latter
Boniek, tidligere superstjerne blant annet i Juventus, er nå kommentator på statskanalen Rai. Etter å hørt hans uttalelser, er det nok mange italienere som frykter nordisk lureri førstkommende tirsdag.

- Sverige fikk også en straffe mot Latvia i 80. minutt. Den bommet de på. Det var en straffe som man kunne dø av latter av, sier Boniek.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere