RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pinlig og flaut, Lyn?

Lyn skuffet både seg selv og norsk fotball med innsatsen mot Flora Tallinn i UEFA-cupen. Hvor ille synes de selv det var?

Etter 1-1 hjemme og 0-0 borte er Lyn ute av UEFA-cupen før den egentlig var kommet ordentlig i gang. Norge mistet også gode muligheter til å plukke poeng som skulle gi bedre seeding i Europa senere.

- Pinlig og flaut, sportsdirektør Torgeir Bjarmann?

- Jeg vil ikke bruke de uttrykkene. Men det var altfor dårlig. Og langt under de ambisjonene vi har.

- Hvordan er det egentlig mulig?

- Alt er mulig i fotball. Og det var hjemme vi hadde sjansen. Det var hjemmekampen som ødela. Men det å ikke slå ut Flora Tallinn i første kvalifiseringsrunde er for dårlig. Man skal bare videre. Uansett. Man kan ikke telle sjanser og sånt. Man skal bare videre, sier Bjarmann.

- Beklager dere overfor resten av norsk fotball?

- Så dramatisk er det ikke, men det var j**la dårlig å ikke gå videre. Det var en positiv ting - midtstopperspillet til Daniel Theorin og Kim Madsen. De klarte seg bra mot den ene brukbare spissen Flora hadde. Men det er det eneste man kan gi godkjent. Ellers var det bare negative opplevelser å spille mot Flora Tallinn, sier sportsdirektøren videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere