RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pizza er greit

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Henning Berg skjønte lite da fire Lyn-spillere fikk krampe mot Lillestrøm. Han varsler nå en gransking av treningsopplegg og kosthold, men pizzaen etter kampene blir.

- Pizza etter kamp er greit. Det er viktig å få i seg næring fort, sa Henning Berg til TV 2 Nettavisen med en pizzabit i munnen etter 1-0 mot Lillestrøm.

Alle ernæringseksperter er neppe enige.

Andre lag, som for eksempel Start, har lagt om kostholdet og velger knaskerøtter og andre godsaker etter kampene. Lyn fastholder på pizzaen, men Berg ønsker å finne ut hvorfor så mange spillere fikk krampe på lørdag.

Både Tommy Berntsen, Lars Kristian Eriksen, Tomasz Sokolowski og Kevin Larsen måtte ned for telling. Noe tempoet i kampen ikke akkurat skulle tilsi.

Berg var overrasket.

- Dette skjønner jeg ikke. Jeg har ikke trent laget så lenge, men dette var rart, innrømmer han, samtidig som han varsler om et kritisk søkelys rundt Lyn-spillerne på de neste treningene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere