RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Planlegger hemmelig Mourinho-møte

Foto: Ben Stansall/SCANPIX
Sist oppdatert:
Kan bli sensasjonelt Chelsea-comeback for portugiseren.

Chelsea-eier Roman Abramovitj planlegger ifølge avisen Sunday People et hemmelig møte med Real Madrid-manager Jose Mourinho.

Det kan innebære at «The Special One» kan være på vei tilbake til London-klubben som han forlot for fire og et halvt år siden.

Avisen skriver at Mourinho ikke ser bort ifra at et comeback kan være aktuelt.

På jakt etter ny manager
Roman Abramovitj er på jakt etter en ny manager på Stamford Bridge etter at han gav Andre Villas-Boas tidligere denne måneden.

Roberto Di Matteo er foreløpig vikarmanager i klubben, og det har gått rykter om at Di Matteo også vurderes som fremtidig manager etter å ha levert gode resultater for klubben den siste tiden.

Det spørs nok om ikke Mourinho vil være mer aktuell skulle han ønske å komme tilbake. Abramovitj vil i hvert fall møte portugiseren «face-to-face» for å snakke om fremtiden.

Ikke billig
Skulle Abramovitj klare å hente portugiseren tilbake til London blir det trolig ikke billig for den styrtrike russeren.

Mourinho blir sett på som en av verdens dyktigste managere og leder for øyeblikket La Liga med Real Madrid, seks poeng foran Barcelona.

Portugiseren kan i tillegg skryte av to Champions League-trofeer med to forskjellige klubber (Porto og Inter), samt seriegull i Portugal, England og Italia.

«The Special One» stiller med andre ord sterkt før eventuelle lønnsforhandlinger.

- Ingen sjans for Mourinho-retur
Ikke alle tror på at portugiseren vil returnere til London. Ifølge tabloidavisen The Sun forteller en kilde at «det er ingen mulighet for at Roman vil hente tilbake Jose».

Den visstnok troverdige kilden forteller at Chelsea-eieren ikke vil innrømme å ha tatt feil, noe han måtte komme til å gjøre skulle han ansette Mourinho på nytt.

- Russere går aldri tilbake. De erstatter ting i stedet for å fikse de, og de innrømmer aldri å ha tatt feil, forteller kilden.

- Skulle Roman hente tilbake Mourinho, ville det vært det samme som å innrømme en meget dyr feil, sier kilden.

Ifølge avisen er Barcelona-manager Pep Guardiola det heteste alternativet for russeren. Abramovitj skal være villig til å tilby spanjolen en kontrakt på fire år til en verdi av 40 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere