RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Plass til mer fotball

Sist oppdatert:
Produsenten av «FIFA 08» lover kursendring for den populære fotballspillserien.

(Spillmagasinet): - Det virker som om folk får større og større appetitt for fotballspill, sier Joe Booth, produsenten for EAs kommende storselger «FIFA 08».

Allerede i dag handles det inn flere fotballtitler i året, skriver Gamesindustry.biz.

- Folk har den samme holdningen til fotballspill som til skytespill - de kjøper ikke bare ett spill, men handler to eller tre gjennom året, hevder Booth.

I Storbritannia ble «FIFA 07» det mestselgende spillet i 2006, men fikk hard motstand fra kritikernes favoritt, «Pro Evolution Soccer 6». Booth benekter at poenget er å slå konkurrenten, det er derimot å lage det beste spillet.

- Vi forventer at Konami [som utvikler «PES»] kommer med et veldig godt spill. Og, som gamere liker vi det. Vi liker konkurransen, sier Booth.

Et resultat av dette er at EA vil forsøke å gå nye veier med «FIFA 08» gjennom å ha konstant kontakt med spillerne av FIFA». Ingen lett oppgave med tanke på at EA tradisjonelt forholder seg til spillerne en gang i året: Ved lansering.

«FIFA 08» slippes til Xbox 360 og PS3 i september/oktober, og disse konsollenes onlinefunksjonalitet utgjør nok en stor del av denne nye retningen for spillserien.

- Når vi annonserer hva vi holder på med, kommer det ikke bare til å handle om nye funksjoner, det kommer til å handle om en haug andre ting også, hevder Booth.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere